Cât costă un iphone 13 pro max?

Bine ați venit la ghidul nostru detaliat despre prețul iPhone 13 Pro Max. Dacă sunteți în căutarea celei mai recente și performante versiuni a iPhone-ului, atunci cu siguranță sunteți curioși cât costă și ce caracteristici aduce acest model de top. Vom explora în detaliu prețurile și opțiunile disponibile pentru iPhone 13 Pro Max în acest articol.

Despre iphone 13 pro max

iPhone 13 Pro Max este unul dintre cele mai avansate modele de smartphone-uri lansate de Apple. Echipat cu tehnologie de vârf și caracteristici inovatoare, acest telefon promite o experiență de utilizare excepțională. Înainte de a discuta despre prețuri, să aruncăm o privire rapidă asupra specificațiilor cheie ale acestui dispozitiv impresionant.

Caracteristică Detaliu
Display Super Retina XDR, OLED, 6.7 inch
Procesor Chip A15 Bionic
Camere Sistem de cameră triplu 12 MP
Stocare Disponibil în variante de 128GB, 256GB, 512GB

Cât costă un iphone 13 pro max?

Prețul unui iPhone 13 Pro Max poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv capacitatea de stocare aleasă și orice oferte sau promoții curente. În general, iPhone 13 Pro Max se situează în gama de prețuri premium datorită tehnologiei și performanțelor sale remarcabile.

Variante de stocare și prețuri aproximative

1. iPhone 13 Pro Max 128GB – Preț începând de la X lei

2. iPhone 13 Pro Max 256GB – Preț începând de la Y lei

3. iPhone 13 Pro Max 512GB – Preț începând de la Z lei

Este important să verificați prețurile actuale și ofertele disponibile de la diferiți furnizori pentru a obține cel mai bun preț pentru nevoile dvs.

Cumpărarea cu planuri de finanțare

Un alt aspect de luat în considerare atunci când achiziționați un iPhone 13 Pro Max este posibilitatea de a opta pentru planuri de finanțare oferite de furnizori sau operatori. Aceste planuri vă pot permite să plătiți dispozitivul în rate lunare convenabile, facilitând astfel accesul la tehnologia de ultimă generație.

Întrebări frecvente

Cât costă un iphone 13?

Prețul unui iPhone 13 poate varia în funcție de model și capacitatea de stocare aleasă. Pentru a afla prețul exact, recomandăm să verificați site-urile oficiale ale retailerilor sau să vizitați magazinele fizice.

Ce diferențe există între iphone 13 și iphone 13 pro max?

Principalele diferențe între aceste modele includ dimensiunea ecranului, caracteristicile camerei și opțiunile de stocare. iPhone 13 Pro Max are un ecran mai mare și un sistem de cameră mai avansat comparativ cu iPhone 13.

Există promoții sau reduceri disponibile?

Da, uneori există promoții sau reducerea prețului pentru iPhone 13 Pro Max. Verificați ofertele curente ale furnizorilor sau operatorilor pentru a beneficia de cele mai bune prețuri.

Vezi și:

Photo of author

Esin

Lasă un comentariu