Cât costă un iphone 8

Aflarea prețului unui iPhone 8 poate fi crucială pentru cei care doresc să achiziționeze un dispozitiv de calitate, dar și pentru cei interesați de comparații și analize între diferite modele de telefoane. iPhone 8, lansat inițial în septembrie 2017, a fost unul dintre dispozitivele emblemă ale Apple, aducând cu sine multiple caracteristici tehnologice inovatoare.

Prețul inițial al iphone 8

La lansare, prețul de pornire al iPhone 8 a fost de aproximativ 699 dolari pentru varianta de bază cu o capacitate de stocare de 64GB. Acesta a fost prețul sugerat de producător și s-a diferențiat în funcție de țară, operatori și alte variabile comerciale.

Variațiile de preț ale iphone 8

Prețul unui iPhone 8 a fluctuat în timp, pe măsură ce dispozitivul a fost pe piață pentru o perioadă mai lungă. În general, prețul a scăzut în timp, având în vedere apariția altor modele noi și tehnologii avansate.

Folosind site-urile de vânzare online sau vizitând magazinele fizice specializate, poți găsi iPhone 8 la prețuri variate. Aceste prețuri variază în funcție de starea dispozitivului – nou sau second-hand, capacitatea de stocare și accesoriile incluse în pachet.

Factori care influențează prețul unui iphone 8

Mai mulți factori pot influența prețul unui iPhone 8:

  • Starea dispozitivului: Un iPhone 8 nou va avea un preț mai mare decât unul second-hand sau recondiționat.
  • Capacitatea de stocare: Variantele cu mai mult spațiu de stocare vor avea un preț mai mare.
  • Garantia: Produsele cu garanție extinsă pot avea prețuri mai mari.
  • Accesoriile incluse: Pachetele care conțin accesorii suplimentare pot avea prețuri diferite.

Unde să găsești prețuri pentru iphone 8

Pentru a găsi prețurile actuale pentru iPhone 8, poți accesa site-urile de e-commerce, magazinele online sau offline specializate în electronice sau chiar platformele de vânzare second-hand.

Cum să alegi cel mai bun preț pentru iphone 8

Atunci când cauți cel mai bun preț pentru un iPhone 8, este esențial să compari prețurile disponibile pe diferite platforme, să iei în considerare starea dispozitivului, garanția oferită și serviciile incluse. Uneori, reducerile sau ofertele speciale te pot ajuta să obții un preț mai bun pentru un dispozitiv de înaltă calitate.

Faqs despre prețul iphone 8

Care este prețul mediu pentru un iphone 8?

Prețul mediu pentru un iPhone 8 poate varia în funcție de mai mulți factori, dar în general, pentru un dispozitiv nou, prețul se situează într-un interval de prețuri stabil, adesea între 300 și 500 de dolari.

Care este diferența de preț între iphone 8 nou și second-hand?

Un iPhone 8 second-hand poate fi achiziționat la prețuri mai reduse decât unul nou, în funcție de starea și vechimea dispozitivului. Reducerea poate varia între 100 și 200 de dolari, în general.

Există diferențe de preț între variantele de capacitate de stocare a iphone 8?

Da, variantele de iPhone 8 cu capacitate de stocare mai mare, precum cele de 128GB sau 256GB, vor avea prețuri mai mari decât varianta de bază de 64GB.

Vezi și:

Photo of author

Esin

Lasă un comentariu