Cum se pune muzica pe iphone

Bine ai venit! Dacă te-ai întrebat vreodată cum poți adăuga muzică pe iPhone-ul tău, ai ajuns în locul potrivit. Vom explora pașii simpli pentru a transfera melodiile preferate pe dispozitivul tău iOS și pentru a te bucura de ele oriunde mergi. Fie că ai muzică pe computer sau vrei să descarci direct pe iPhone, acest ghid te va ajuta să faci asta rapid și eficient.

Pasul 1: utilizează itunes

Cel mai simplu mod de a adăuga muzică pe iPhone este prin intermediul iTunes. Asigură-te că ai ultima versiune a iTunes instalată pe computerul tău. Conectează iPhone-ul la computer folosind un cablu USB și deschide iTunes.

Subpasul 1.1: selectează dispozitivul

În iTunes, identifică și selectează dispozitivul tău iPhone din colțul din stânga sus al ferestrei iTunes.

Subpasul 1.2: secțiunea muzică

Navighează la secțiunea „Muzică” în meniul lateral al iTunes. Aici vei găsi opțiuni pentru gestionarea bibliotecii tale muzicale și sincronizarea cu dispozitivul tău.

Subpasul 1.3: adaugă muzică

Selectează melodiile pe care dorești să le adaugi la iPhone și apoi apasă butonul „Sincronizează” pentru a transfera muzica pe dispozitivul tău.

Pasul 2: utilizează apple music

Dacă preferi să nu folosești iTunes, poți opta pentru serviciul Apple Music. Abonează-te la acest serviciu și vei avea acces la o vastă bibliotecă de melodii. Ai posibilitatea să descarci melodiile pentru a le asculta offline.

Subpasul 2.1: descarcă și instalează aplicația

Dacă nu ai deja aplicația Apple Music, descarcă și instalează-o din App Store. Deschide aplicația și autentifică-te cu contul tău Apple.

Subpasul 2.2: caută și descarcă melodii

Folosește funcția de căutare pentru a găsi melodiile dorite și apoi apasă butonul „Descarcă” pentru a le salva pe iPhone.

Pasul 3: utilizează airdrop

O altă opțiune simplă este să folosești funcția AirDrop pentru a transfera direct muzică de pe alte dispozitive iOS sau Mac pe iPhone-ul tău.

Subpasul 3.1: activează airdrop

Pe dispozitivul de unde vrei să trimiți muzică, activează AirDrop din Centrul de Control sau din setările Bluetooth și Wi-Fi.

Subpasul 3.2: trimite muzica

În aplicația de unde vrei să trimiți muzică, selectează melodiile și apoi alege opțiunea „AirDrop”. Selectează dispozitivul tău iPhone și confirmă transferul.

Faqs (întrebări frecvente)

1. cum șterg muzica de pe iphone?

Pentru a șterge muzica de pe iPhone, deschide aplicația Muzică, găsește melodia sau albumul pe care vrei să-l ștergi, și glisează degetul spre stânga. Apoi apasă pe opțiunea „Șterge”.

2. de ce nu pot adăuga muzică în itunes?

Asigură-te că ai ultima versiune a iTunes instalată și că dispozitivul tău iPhone este corect conectat la computer. Dacă întâmpini probleme, încearcă să repornești atât computerul cât și dispozitivul.

3. pot asculta muzică fără conexiune folosind apple music?

Da, poți descărca melodii din Apple Music pentru a le asculta offline. Deschide aplicația, găsește melodia dorită și apasă pe butonul „Descarcă” pentru a o salva pe dispozitiv.

Vezi și:

Photo of author

Robert

Lasă un comentariu