Calculatoare second hand sau noi?

calculatoare second ieftine

De ce calculatoare second hand?

Calculatore Second Hand Bucuresti, Calculatoare Gaming, Laptop SH i5, i3

Daca ar fi sa mergem la radacina lucrurilor trebuie sa recunoastem ca toti avem o oarecare retinere cand vorbim despre achizitia unor lucruri utilizate. Probabil ca undeva in strafundul nostru inca asociem achizitia de bunuri folosite cu un statut social umil sau cu saracia…
Dar oare lucrul acesta reprezinta si un adevar? De pilda cum am percepe achizitia unui automobil Mercedes serie Lux din anii 70? Sau a unei bijuterii vechi? Sau poate chiar a unei locuinte pe Coasta de Azur veche de 100 de ani? Fie ca este vorba de o masina, de un calculator, de un aparat electrocasnic, sau chiar de o casa – neindoielnic ne vine in minte un soi de indoiala la pachet cu intrebarea: ” de ce folosit?”. Aceasta intrebare poate fi urmata mai apoi de multe alte intrebari de genul: „De unde stiu cum a fost utilizat? Daca are vicii ascunse? Care este mai departe durata de viata a acestui obiect? Binenteles ca orice persoana este indreptatita sa se pozitioneze asa fata de o astfel de alegere.
Dar daca cel care iti ofera spre vanzare un produs de acest gen poate garanta originea lui, isi asuma in scris raspunderea cu privire la calitate si o garantie de 24 de luni? Parca suna un pic mai convingator nu? Si la urma urmei de ce sa nu alegi un Mercedes utilizat la un pret mai mult decat avantajos in locul unui Logan nou?
Cam asa stau lucrurile cand vorbim de Tehnica IT second hand sau refurbished de marca, cu provenienta neindoielnica, testata, recertificata de specialisti acreditati si pusa la dispozitie de compania noastra cu garantie de 24 de luni.
Axa Assistace SRL este importator de tehnica de calcul din Germania, Suedia, Anglia si Franta

Calculatoare second hand sau noi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.