Unde pot plati cu revolut

Dacă te-ai întrebat vreodată unde poți utiliza cardul tău Revolut pentru a face plăți sau pentru a retrage bani, ai ajuns în locul potrivit. Revolut a devenit o opțiune populară pentru multe persoane datorită flexibilității sale și a posibilității de a face plăți în întreaga lume fără taxe ascunse.

Revolut este acceptat acolo unde se utilizează cardurile Visa sau Mastercard, dar există și alte aspecte de luat în considerare atunci când te gândești unde să folosești cardul tău Revolut.

Locații fizice

În majoritatea țărilor, poți utiliza cardul Revolut pentru a plăti la orice comerciant care acceptă plăți cu cardul Visa sau Mastercard. Aceasta înseamnă că poți face cumpărături la magazine, restaurante, benzinării și alte locuri unde aceste carduri sunt acceptate.

Online

Revolut poate fi folosit și pentru cumpărături online. Majoritatea site-urilor web care acceptă plăți cu carduri Visa sau Mastercard vor accepta și cardurile Revolut. Astfel, poți face achiziții de pe site-uri de retail, platforme de rezervări sau alte servicii online fără probleme.

Atm-uri

Pentru retragerea de numerar, poți utiliza cardul Revolut la majoritatea ATM-urilor care acceptă cardurile Visa sau Mastercard. Totuși, ar putea exista anumite taxe sau limite impuse de banca respectivă la care este folosită mașina ATM.

Limitări potențiale

Deși Revolut este acceptat într-o mare parte a lumii, există unele locuri mai puțin comune sau anumite situații în care cardul ar putea să nu fie acceptat. Acest lucru se întâmplă mai ales în unele țări în curs de dezvoltare sau în locații mai izolate unde sistemul bancar poate să nu fie la fel de dezvoltat.

Concluzie

În concluzie, cardul Revolut poate fi utilizat la o gamă largă de comercianți fizici sau online care acceptă carduri Visa sau Mastercard. Cu toate acestea, este întotdeauna recomandat să verifici în prealabil acceptarea cardului în locația sau situația în care intenționezi să-l folosești pentru a evita neplăcerile.

Faqs

Cât de des pot retrage bani de la atm cu cardul revolut?

Frecvența retragerilor de numerar poate varia în funcție de planul de abonament Revolut. Anumite planuri pot avea limite zilnice sau săptămânale pentru retrageri fără taxe suplimentare.

Pot utiliza cardul revolut în orice țară?

În majoritatea cazurilor, da, însă există excepții. Este întotdeauna bine să verifici înainte de călătorie dacă țara respectivă acceptă cardurile Revolut.

Care sunt taxele asociate utilizării cardului revolut în afara țării mele?

Revolut oferă diferite planuri care vin cu diferite limite și taxe pentru tranzacțiile în afara țării. Verifică planul tău pentru a înțelege taxele asociate cu utilizarea cardului în afara țării tale de origine.

Vezi și:

Photo of author

Esin

Lasă un comentariu