Unde poți depune bani pe revolut

Bine ați venit la ghidul complet despre modalitățile de depunere de bani în contul Revolut! Dacă vă întrebați „unde poti depune bani pe Revolut” și doriți să aflați cele mai eficiente metode, sunteți în locul potrivit. Revolut a devenit o opțiune populară pentru gestionarea finanțelor personale, iar depunerea de bani în contul dvs. este un aspect crucial al utilizării acestei platforme.

Vă invităm să citiți articolul care este rezultatul inițiativei noastre comune cu kataloage.ro

Cum să depui bani pe revolut

Există mai multe modalități simple și eficiente de a depune bani în contul Revolut. Iată câteva dintre ele:

 • Transfer bancar: O modalitate obișnuită de a adăuga bani în contul Revolut este prin transfer bancar. Veți găsi detaliile contului Revolut în aplicație, iar transferul este rapid și securizat.

 • Card bancar: Puteți adăuga bani în contul Revolut utilizând cardul bancar. Introduceți detaliile cardului în aplicație și veți putea efectua depuneri instantaneu.

 • Transfer peer-to-peer: Dacă aveți prieteni sau familie care folosesc Revolut, puteți primi bani direct de la ei prin funcția de transfer peer-to-peer.

Cum se face un card revolut

Pentru a beneficia de toate funcționalitățile Revolut, inclusiv depunerea de bani, trebuie să aveți un card Revolut. Iată pașii pentru a obține unul:

 1. Descărcați aplicația: Începeți prin descărcarea aplicației Revolut pe dispozitivul dvs. mobil. Aceasta este disponibilă atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru cele iOS.

 2. Înregistrare: Creați un cont Revolut introducând informațiile necesare și urmând pașii de înregistrare.

 3. Solicitare card: După ce sunteți înregistrat, solicitați un card Revolut direct din aplicație. Veți putea personaliza opțiunile cardului.

 4. Primiți cardul: Cardul Revolut vă va fi livrat la adresa specificată în timp util. După primirea lui, activați-l din aplicație.

Cum alimentez cardul revolut

Alimentarea cardului Revolut este un pas esențial pentru a începe să îl utilizați. Urmați acești pași simpli pentru a adăuga bani:

 1. Deschideți aplicația: Accesați aplicația Revolut și autentificați-vă în contul dvs.

 2. Alegeți opțiunea de alimentare: În meniul principal, selectați opțiunea de alimentare sau depunere de fonduri.

 3. Selectați sursa de bani: Alegeți dacă doriți să depuneți bani prin transfer bancar, card bancar sau alte opțiuni disponibile.

 4. Introduceți suma: Specificați suma pe care doriți să o depuneți și finalizați tranzacția.

Frequently asked questions

Cum se face un card revolut?

Pentru a obține un card Revolut, descărcați aplicația, înregistrați un cont, solicitați un card și activați-l după primire.

Cum alimentez cardul revolut?

Alimentarea cardului Revolut se face prin deschiderea aplicației, selectarea opțiunii de alimentare, alegerea sursei de bani și introducerea sumei dorite.

Vezi și:

Photo of author

Esin

Lasă un comentariu