Unde poți plăti cu revolut

Bine ați venit la ghidul nostru complet despre plățile cu Revolut și locurile unde poți utiliza acest serviciu inovator. Revolut a devenit o soluție populară pentru gestionarea finanțelor personale, oferind o gamă variată de funcționalități, inclusiv plăți internaționale, schimb valutar fără taxe și multe altele.

Indiferent dacă ești în călătorie sau pur și simplu vrei să beneficiezi de avantajele plăților digitale, Revolut este o opțiune convenabilă și flexibilă. Vom explora aici locurile unde poți plăti cu Revolut, precum și alte aspecte esențiale ale utilizării acestui serviciu.

Cum funcționează revolut?

Revolut este o aplicație bancară mobilă care oferă utilizatorilor posibilitatea de a efectua plăți, a schimba valute și a gestiona bugetul într-un mod simplificat și eficient. Pentru a începe să utilizați Revolut, trebuie să descărcați aplicația și să vă înregistrați pentru un cont.

Principalele caracteristici ale Revolut includ:

 • Schimb valutar fără taxe;
 • Card fizic și virtual pentru plăți;
 • Transferuri internaționale cu rate competitive;
 • Control total asupra cheltuielilor și notificări în timp real.

Unde poți plăti cu revolut?

Revolut poate fi utilizat la nivel global, iar majoritatea comercianților care acceptă carduri vor accepta și plățile efectuate cu Revolut. Așadar, puteți utiliza Revolut în magazine, restaurante, online și oriunde se acceptă carduri de debit sau credit.

Este important să menționăm că există situații în care anumite magazine sau furnizori de servicii pot să nu accepte plăți cu cardul Revolut. În astfel de cazuri, vă recomandăm să verificați în prealabil sau să aveți întotdeauna o alternativă la îndemână.

Cum bagi bani pe revolut?

Adăugarea de fonduri în contul Revolut este un proces simplu și rapid. Iată pașii pe care trebuie să îi urmați:

 1. Deschideți aplicația Revolut și accesați secțiunea „Adaugă Bani”;
 2. Selectați sursa de finanțare – card bancar, transfer bancar etc.;
 3. Introduceți suma pe care doriți să o adăugați și confirmați tranzacția.

În doar câțiva pași, veți avea fonduri disponibile în contul vostru Revolut pentru a efectua plăți și a beneficia de toate caracteristicile oferite de serviciu.

Unde poți încărca cardul revolut?

Pentru a încărca cardul Revolut, există mai multe opțiuni disponibile:

 1. Transfer bancar către contul Revolut;
 2. Adăugare de fonduri cu cardul bancar;
 3. Primirea de bani de la alți utilizatori Revolut.

Alegeți metoda care vi se potrivește cel mai bine și încărcați-vă cardul pentru a beneficia de toate facilitățile oferite de Revolut.

Cum transfer bani pe revolut?

Transferul de bani pe Revolut este simplu și eficient. Iată pașii de urmat:

 1. Accesați secțiunea „Transfer” în aplicația Revolut;
 2. Selectați beneficiarul sau introduceți detaliile transferului;
 3. Introduceți suma și confirmați tranzacția.

Transferurile pot fi efectuate rapid, iar beneficiarii pot primi suma în valuta lor preferată, fără taxe ascunse.

Cum pot verifica dacă un magazin acceptă plăți cu revolut?

Pentru a verifica dacă un magazin acceptă plăți cu Revolut, puteți întreba direct personalul sau consulta informațiile disponibile online. De asemenea, puteți verifica în aplicația Revolut pentru a vedea dacă locația este recunoscută ca un comerciant acceptant plăți cu acest serviciu.

Există taxe pentru adăugarea de fonduri în contul revolut?

Revolut oferă anumite limitări gratuite pentru adăugarea de fonduri, dar depinde de planul de abonament pe care îl aveți. Pentru detalii precise, consultați informațiile din aplicația Revolut sau site-ul oficial.

Revolut poate fi folosit în orice țară?

Da, Revolut poate fi utilizat în majoritatea țărilor din întreaga lume. Cu toate acestea, este întotdeauna recomandat să verificați și să vă asigurați că serviciul este disponibil în țara în care intenționați să-l utilizați.

Vezi și:

Photo of author

Dragos

Lasă un comentariu